FoodNet Maisto šaldymo privalumai
Maisto šaldymo privalumai
FoodNet.lt tiekia maistingą, saugų, aukštos kokybės maistą. Mes pristatome užšaldytą, atvėsintą arba kitą maistą, suteikdami platų ir įvairų pasirinkimą.
Šaldytų maisto produktų naudojimas mažina maisto atliekas, tai naudinga aplinkai ir šeimos biudžetui. Laikydamos šaldytuve sveikesnius maisto variantus, pvz., vaisius, daržoves, liesą mėsą ir žuvį, šeimos gali pasirinkti labiau subalansuotą mitybą.
Šaldyti vaisiai ir daržovės turi daugeliui nežinomą pranašumą prieš šviežius, ypač kai kalbama apie maistinę vertę ir skonį. Taip yra todėl, kad vaisiai ir daržovės, skirti šaldymui, surenkami, kai yra labiausiai subrendę ir geriausio skonio. Tuomet jie greitai, per 4–6 valandas, užšaldomi. Tai išsaugo vitaminus ir natūralų šviežią skonį.
1. Yra surasta įrodymų, kad Kinijoje žmonės saugojo šaldytą maistą daugiau kaip 1000 metų pr. m. e.
2. Valgydami daugiau šaldyto maisto, galime perpus sumažinti maisto atliekas! Yra lengviau kontroliuoti porcijas, o nepanaudoti produktai gali būti sušaldyti kitam maistui.
3. Maisto šaldymas yra 100 proc. natūralus procesas be papildomų dirbtinių konservantų. Visame mūsų maiste nėra jokių dirbtinių dažiklių ir kvapiųjų medžiagų.
4. Dėl šaldymo technologijų žmonės gali visą laiką mėgautis įvairiu maistu, nepriklausomai nuo sezono, už prieinamą kainą!
5. Šaldymas gali padėti saugiai laikyti maistą! Maisto šaldymas gali sumažinti daugybę potencialiai kenksmingų mikroorganizmų, kurie sukelia apsinuodijimą maistu.